Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Barbee

2010.03.04

Barbee biográfia


Név: Barbee
Születési idő: 1990.07.15.
Csillagjegy: Rák
Kínai: Ló

Barbee egészen pici kora óta énekel és tehetségére már az általános iskolában felfigyeltek tanárai. Több iskolai zenés színdarabban kapott főszerepet, emellett 9 éves kora óta folyamatosan részt vett különböző énekversenyeken, melyeken mindig kiváló eredményeket ért el. Általános és középiskola évei alatt többször kapott főszerepet musicalekben és különöző színdarabokban. A visszajelzések alapján határozta el, hogy szeretne komolyabban foglalkozni az énekléssel így az elkövetkezendő hónapok rengeteg gyakorlással teltek. Így ment ez egészen addig a pillanatig, amikor 2008 tavaszán jelenlegi producere Bognár Tibor felfedezte egy videómegosztó oldalon. Barbee ugyanis felvételeket készített arról, ahogyan énekel, és ezeket feltöltötte különböző oldalakra abban a reményben, hogy valaki esetleg tényleg rátalál és felfedezi őt. Rendkívüli akaraterejének, hitének és persze a szerencsének köszönhetően ez az álom valóra vált és azóta az elválaszthatatlan páros teljes erőbedobással dolgozik a minél nagyobb siker elérésének érdekében.

Barbee bemutatkozó dalát, zenei producere Rakonczai Viktor a szöveget pedig Major Eszter írta Ébressz fel címmel.A dal két nyelven, magyar és angol változatban készült el, mert videó Lengyelországban is bemutatásra kerül. A dalhoz készült klipet Indián rendezte, akinek munkáit a közönség már jól ismerheti. Az Ébressz fel című klip hangulata egy igazi tini horror filmbe, csöppenti a nézőt, 2008 egyik leglátványosabb hazai videójaként tartják számon.

A tinisztár 2008 őszétől egy francia számítógépes divattervező játék reklám arca lett, amit ő maga szinkronizált magyar nyelvre. A játék Divatsuli címmel jelenik meg szeptember közepén. A játékhoz kapcsolódó sajtófotókat Kasza Tibor készítette. www.kaszatibor.hu

Barbee kedvencei:
Könyv: Harry potter illetve a Bad Girl sorozat
Film: Bajos csajok, Szakítópróba, Los Angelesi tündérmese, Step up 1-2
Étele: spagetti, kínai ételek
Itala: Pepsi és minden gyümölcsital
Együttese: Tokio Hotel, Paramore, Jonas Brothers, Guns N' Roses
Színésze: Chad Michael Murray, Jared Leto, Channing Tatum
Színésznő: Hillary Duff, Olsen ikrek
Énekes: Justin Timbarlake,
Énekesnő: Ashlee Simpson, Christna Aguelira
Sport: röplabda, floorball
Hobbi: írás, internetezés, mozi

 
 

 


Archívum

Naptár
<< Január / 2022 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 47792
Hónap: 480
Nap: 3