Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


High School Musical

2010.01.04

 HIGH SCHOOL MUSICAL1

 • Egy szilveszteri karaoke bulin találkozik Troy és Gabriella. Egy közös dal, egy közös ének megváltoztatja kettejük életét. Egy hét múlva, az iskolában találkoznak ismét, Gabriella mint új diák iratkozik be. Kettejük között felizzad a szerelem egymás, és a zene iránt. Troy, az iskola kosárlabdacsapatának, a Vadmacskáknak a kapitánya, Gabriella pedig eszével felkelti a tudós osztálytársai figyelmét, így bekerül a 10 próba verseny csapatába. Ezt a két, látszólag különböző fiatalt azonban összeköti valami, a zene. Az iskolában musicalt indítanak, ahová Gabriella, majd Troy is jelentkezik. Amikor a barátaik ezt megtudják, fellázadnak a musical ellen. Troyt a kosárlabdacsapat tagjai, Gabriellát pedig a 10 próba versenytársai próbálják győzködni. A két csapat, a közös cél érdekében összefog, és elválasztják egymástól a két fiatalt. Ám, hamarosan rájönnek hogy Troy és Gabriella élete már a zene, és kibékítik őket. Eljönne a próba-meghallgatás napja, ám azt a rivális ellenfél, Sharpay vezetésével elteteti másnapra, ám aznap lenne Troy kosárlabda meccse, és Gabriella versenye, ráadásul egy időben. Ám nem esnek kétségbe, és meg oldják hogy ott lehessenek a próba-meghallgatáson. Troy és Gabriella eléneklik dalukat, és fergeteges sikert aratnak. Elnyerik a musical főszerepeit, és ami talán a legfontosabb, egymás szívét is.

  Szereposztás:
  Zac Efron ....  Troy Bolton
  VanessaAnne Hudgens ....  Gabriella Montez
  AshleyTisdale ....  Sharpay Evans
  Lucas Grabeel ....  Ryan Evans
  CorbinBleu ....  Chad Danforth
  Monique Coleman ....  Taylor McKessie
  BartJohnson....  Coach Jack Bolton
  Alyson Reed ....  Ms. Darbus
  Olesya Rulin ....  Kelsi Nielsen
  ChrisWarren Jr. ....  Zeke Baylor
  RyneSanborn ....  Jason Cross
  Socorro Herrera ....  Mrs. Montez
  JoeyMiyashima ....  Principal Matsui
  Irene Santiago ....  Chem Teacher
  Leslie Wing ....  Mrs. Bolton
  JoyceCohen ....  Librarian
  Kaycee Stroh ....  Martha Cox
  BrettYoder ....  M.C.
  Anne Kathryn Parma ....  Susan
  NickWhitaker ....  Alan
  Falon Grace ....  Cyndra


  HIGH SCHOOL MUSICAL2
  Évvége van, és a diákok már csak a nyárra várnak... Végre, kicsöngetnek, és egy hatalmas táncos, parádéval kezdetét veszi a nyár. Troy ad Gabriellának egy nyakláncot, ami szerelmüket szimbolizálja. Sharpay boldogan tervezi a nyarat, és úgy dönt, ha törik, ha szakad, megszerzi magának Troy szívét, és nem riad vissza semmilyen eszköztől, csakhogy célját elérje...
  A Wild Cats csapata munkát kap a közeli clubban, mint konyhai kisegítők. Ebben a klubban törszvendég Sharpay és a családja. A lány úgy dönt, kiemeli Troyt a konyhai környezetből. A fiú főnökének segítségével 'kényszeríti' a fiút, hogy vegyen részt egy családi vacsorán. Itt Sharpay megígérteti Troyyal, hogy ő lesz a párja a clubban minden évben megrendezett zenés, táncos eseményen. Azonban, ő már Gabriella partnere szeretne lenni, de nem tud mit tenni... Ahogy Sharpay egyre közeledik Troyhoz, úgy fordulnak el a fiútól a barátai, és végül Gabriela visszaadja a nyakláncot Troynak, így szakít a fiúval... :(
  Troy ráeszmél hogy nagyon megváltozott, és mindent megtesz azért, hogy ismét Gabriella párja legyen, és a barátait is visszaszerezze. Durván beszól Sharpaynek, amit Kelsie meg is hall. Elmondja a többieknek a dolgot, és Troy mindenkitől elnézést kér, és kibékülnek, még Gabriellával is.
  Időközban Ryan, akit Sharpay dobott Troy 'miatt' lesz Gabriella párja a táncos eseményen, de a srác visszalép, amikor Troy ismét felbukkan. A két szerelmes fiatal duettje hatalmas sikert aratt, és végül Sharpay szíve is meglágyul, és a fődíjat átadja Ryannak, aki összeállította Troy és Gabriella dalát és táncát.

  Szereposztá
  s: 
  Zac Efron ...  Troy Bolton
  Vanessa Anne Hudgens ...  Gabriella Montez
  Ashley Tisdale ...  Sharpay Evans
  Lucas Grabeel ...  Ryan Evans
  Corbin Bleu ...  Chad Danforth
  Monique Coleman ...  Taylor McKessie
  Bart Johnson ...  Jack Bolton
  Matthew Miles Carter ...  Trevor Bolton
  Socorro Herrera ...  Mrs. Montez
  Tanya Michelle ...  Jackie
  Alyson Reed ...  Ms.Darbus
  Olesya Rulin ...  Kelsi Nielson
  Ryne Sanborn ...  Jason Cross
  Kaycee Stroh ...  Martha
  Chris Warren Jr. ...  Zeke Baylor
  Leslie Wing ...  Mrs. Bolton

  High School Musical 3


  A High School Musical sztárjait a film 3. részében a nagy sikerrel való tekintettel ezúttal végre a mozivásznon láthatjuk. Troynak (Zac Efron) és Gabriellának, (Vanessa Hudgens) az elválaszthatatlan duónak végzősként szembe kell néznie a ténnyel, hogy útjaik szétválnak, hiszen a gimnázium után mindketten más főiskolára mennek tovább. A Vadmacskák többi tagjával színpadra visznek egy fantasztikus musicalt, melyben énekelnek vágyaikról, elvárásaikról, félelmeikről és reményeikről a jövővel kapcsolatban. Az elképesztő zeneszámok és hihetetlen táncjelenetek maximálisan betöltik a nagyvásznat, most végre igazán kibontakozhat az összeszokott, tehetséges fiatalokból álló zenecsapat.

   

  Szereplők:

  Zac Efron - Troy Bolton
  Vanessa Anne Hudgens - Gabriella Montez
  Ashley Tisdale -
  Sharpay Evans
  Lucas Grabeel -
  Ryan Evans
  Corbin Bleu - Chad Danforth
  Monique Coleman - Taylor McKessie
  Bart Johnson -
  Jack Bolton edző
  Alyson Reed -
  Ms. Darbus
  Olesya Rulin -
  Kelsi Nielsen
  Chris Warren Jr. - Zeke Baylor
  Ryne Sanborn -
  Jason Cross
  Socorro Herrera - Mrs. Montez
  Joey Miyashima -
  Matsui igazgató
  Dutch Whitlock - Skater Dude
  Ryan Templeman - Skater Dude

 
 

 


Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 47974
Hónap: 119
Nap: 4